header

Jinenkan Sei Wa Dojo

Sei Wa 清和 "Puhdas tasapaino / harmonia" on Jinenkan Kancho Unsui Manakan nimeämä suomalainen Jinenkan dojo. Sei Wa dojo on tällä hetkellä pohjoisin virallinen Jinenkan dojo ja sijaitsee Kuopiossa. Toiminta Kuopiossa alkoi vuodenvaihteessa 2006. Dojon kehitykseen ovat suuresti vaikuttaneet Mario De Mol (BEL), Edy Boy (SWZ) ja Leif Angestam (SWE).

Dojo Cho Sami Liljavirta Sandan (Bugo: 龍巨) on toiminut Budon parissa jo vuodesta -83. Sami on opiskellut Jinenkanissa vuodesta 2006 asti ja on henkilökohtaisesti harjoitellut Unsui Sensein, sekä monien Dojo Cho opettajien kanssa. Liljavirta matkustaa säännöllisin väliajoin kansainvälisille Jinenkan seminaareille.

Dojomme toimintaa ohjaavana elementteinä ovat Jinenkanin arvot ja Budokun. Harjoittelussa pidämme perustekniikan ja kata -harjoittelun tasapainossa. Edistyminen tapahtuu Honbun virallisten vaatimusten mukaisesti.

Parhaiten Jinenkaniin ja Sei Wa dojoon voit tutustua saapumalla joko seuraamaan harjoituksia tai tulemalla mukaan uuden harrastuksen pariin.

Voit aloittaa harjoittelun käytännössä milloin tahansa. Aiempaa lajikokemusta ei tarvitse olla. Harjoittelijan on kuitenkin oltava iältään vähintään 15 vuotias.

footer